Gümüştepe İlkokulu

WEB https://gumustepeilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GÜMÜŞTEPE MAHALLESİ,KARŞIYAKA CADDESİ,KARŞIYAKA SOKAK NO13 NİLÜFER/BURSA
VİZYON : Öğrenci öğretmen, veli memnuniyetinin yüksek olduğu, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, farkındalığı yüksek, kendini ve hayatı sorgulayan, geliĢime açık, etkili ve nitelikli, kendine güvenen, davranıĢlarıyla çevresine örnek olan, farklılıklara saygılı, Atatürk’ün gösterdiği hedefleri kavrayan, bir üst öğrenim kurumlarına hazırlanan, hoĢgörü sahibi, katılımcı, çağdaĢ, demokratik, laik, milletini ve ülkesini seven, bireyler yetiĢtiren bir kurum olmak.
MİSYON : Misyonumuz Temel hedefimiz; öğrencilerimizin, bireysel özelliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüven sahibi olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletiĢim kurmalarını, milli değerlere bağlı olmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın geliĢen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, geliĢen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini, düĢünen, düĢündüren, sorgulayan, araĢtıran, demokratik bireyler olarak yetiĢmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :tekli
Saatler : 09.00- 14.30
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : doğalgaz kalorifer
Servis :
Ulaşım : Gümüştepe mahallesinde yer alan okulumuza ulaşım çok kolaydır. Acemlerden Gümüştepeye otobüs kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : bursa merkeze 2 km uzaklıkta nilüfervilesine bağlı 1300 nufuslu mahalledir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km
Kontenjan Bilgileri :